Araç Muayene İstasyonu Kazıklanma İstasyonu Oldu!

Kırşehir Haber Türk haber sitesinde yer alan bilgilere göre bir vatandaşın iddiası herkesi ayağa kaldırdı. Açıklama yapan vatandaş iddialarına göre muayene istasyonu kazıklama istasyonu olduğunu öne sürdü. İşte detaylar…

featured

Kırşehir’de Aralık ayı için araç muayene randevusu alan vatandaşlar ocak ayı içerisinde zamlı ve gecikme faizli olarak araçlarını muayene ettirdiler. Bu duruma isyan eden vatandaş, ”hepsi kazıklandı” dedi.

İddialara Göre Aralık’ta Randevu Alanlar da Zamdan Kaçamadı!

Araç Muayene ücretleri son zammın ardından 1821 TL 60 kuruşa yükseltilmişti.Zamlı tarifeye maruz kalmak istemeyen vatandaşlar ise Aralık ayı içerisinde muayenelerini yaptırmak istedi ancak aracını muayene ettiremeyenler oldu.Kırşehir’de araç muayene istasyonu önünde bekleyen Sait Sargın yaşadığı durumu kameraya alarak aktardı. Tüvtürk Araç muayene istasyonunu ; İnsanları kazıklama istasyonu olarak nitelendiren Sargın, ” Burada araçlarımızı muayene ettiriyoruz.Benim aracımın muayene günü 28 Aralık.Ben 3 gün önce müracaat ettiğimde kapalıydı.Bana ancak 4 ocak’a gün verdiler.Benden 600 lira zam aldılar, 100 lira da gecikme parası aldılar.Bunu her kim yaptıysa önce Allah’a havale ediyorum, sonra yine Allah’a havale ediyorum.Küfretmiyorum çünkü terbiyem müsaade etmiyor.İnşallah biri görse de bir cevap verse rahatlarım en azından.Bu bekleyen insanların çoğu Aralık ayının müteşebbisi insanlar ama maalesef hepsi kazıklandı.Bilgilerinize arz ederim” ifadelerini kullandı.

Araç Muayene İstasyonu Kazıklanma İstasyonu Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir