Kırşehir Belediyesi Emlak Vergisi Duyurusu Yaptı! Geciken Unutan Kalmasın

featured

30 Kasım tarihinde sona erecek olan emlak vergisi için Kırşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre Gelir Şefliği veznelerinin öğle arasında da hizmet vereceği bildirildi.

Arsa, bina ve araziler için tahsil edilen ve servete dayalı olarak tahsil edilen emlak vergisinin ikinci taksitinin ödemeleri 30 Kasım tarihinde son bulacak. Bundan dolayı da Kırşehir Belediyesi vatandaşlara duyuru yaparak o tarihte ilgili birimin öğle arasında da hizmet vereceğini duyurdu. Vatandaşların vergilerini son günde yatırırken telaşa kapılmadan yaptırmalarını sağlamak için böyle bir uygulamayı başlattı.

Kırşehir Belediyesinin yaptığı açıklamada şu ifadeler bulunuyor

Arsa, konut ve araziler için ödenen emlak vergisinin ikinci taksitinin ödemeleri 30 Kasım 2023 tarihinde son günü olmasından dolayı Kırşehir Belediyesi Gelir Şefliği vezneleri öğle tatili arasında da hizmet vermeye devam edecek.

Arsa, konut ve araziler için tahsil edilen ve servete dayalı olarak ödenen emlak vergisinin ikinci taksitinin ödemeleri 30 Kasım 2023 tarihinde son bulacak.

Emlak vergisinin son günü ülke genelinde 30 Kasım 2023 tarihinde mesai saati bitimine kadar devam edecek ve emlak ödemeleri için Kırşehir Belediyemizin Gelir Şefliği vezneleri öğle tatili arasında da hizmet vermeye devam edecek ve insanlar veznelerde ödemelerini rahatlıkla yapacaklar.

Ayrıca vatandaşlarımız Kırşehir Belediyesinin resmi internet sitesi üzerinden de yer alan online işlemler kısmından, alacakları bir şifre ile belediyeye olan emlak vergisi ve diğer ödemelerinin hepsini yapabilecekler.

 

 

 

 

 

Kırşehir Belediyesi Emlak Vergisi Duyurusu Yaptı! Geciken Unutan Kalmasın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir