Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Bulut, Yönetim Kurulu üyeleri , Murat Tekdoğan , Çağatay Han Torun , Soner Bahadır ve Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Araştırma Sorumlusu Halil Ekicioğlu , Rektör Karakaya’ya ziyarette bulundu.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ekibi Rektör Karakaya ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Rektör Karakaya , Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevinde başarılar diledi.
Rektör Karakaya Ahi Evran Üniversitesi olarak Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile sürekli istişare içinde olacaklarını belirtti. Başkan Yılmaz’a ve TSO ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. (Haber Merkezi)