Ankara Mucurlular Derneği, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilimize gelişleri kutlamaları kapsamında her yıl Anıtkabir’i ziyaret ediyorlar.
Ankara’da bulunan Mucur Dernekleri’nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Mucur’a Gelişinin 99. Yıldönümü kutlamaları kapsamında, geleneksel olarak Anitkabir’de buluşup Atatürk’ün mozolesine çelenk koydukları programa bu yıl, İstanbul’daki Mucurlular Dernekleri de katıldı.
İstanbul Kırşehir-Mucurlular Derneği Başkanı Tahir Canatan önderliğindeki Mucurlu grup, çelenk koyma töreninden sonra Anıtkabiri ve rehber eşliğinde müzeyi gezdiler.
İstanbul’dan bu tören için Ankara’ya gelen Kırşehir-Mucur Derneği üyeleri, Ankara-Mucurlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ev sahipliğinde Sıhhiye’deki dernek merkezinde ağırlandılar. Yapılan fikir alış-verişi ve sohbetin ardından, konuklar uğurlandı. (Haber Merkezi)